Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

13 brugte Fiat 500L blev pristjekket

13 brugte Fiat 500L blev pristjekket

Fra carplace.dk, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Fiat 500L

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den italienske Fiat 500L et godt bud. Du finder 13 brugte Fiat 500L til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en samlet oversigt over alle brugte Fiat 500L til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Fiat 500L?

Der findes fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for, hvad en Fiat 500L kan koste som brugt: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, kilometerantal sammen med udstyr.

Den ældste og billigste Fiat 500L koster DKK 54.900, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 163.980.

Fiat 500L fås kun som mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Fiat 500L byder på enestående brændstofeffektivitet

Fiat 500L benzin kører omkring 21 km per liter benzin. Til sammenligning kører en standard MPV omkring 13,402 kilometer på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Grå er den farve, der sælger bedst

Den seneste Fiat 500L findes i 5 forskellige nuancer, og de er grå, sort, grøn, sølv og hvid.

Kunderne foretrækker Fiat 500L i grå, og der er 3 Fiat 500L i farven grå til salg på AutoUncle pt.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Sort er den anden mest populære farve med 2 biler til salg, og grøn er den tredje mest populære med 1 biler til salg.

Et populært alternativ til den italienske Fiat 500L er VW Touran

Fiat 500L har flere konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Fiat 500L finder du følgende biler.

Anbefalede alternativer til Fiat 500L

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Fiat 500L, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle områder for Fiat 500L

Alle brændstoftyper for Fiat 500L

Alle geartyper for Fiat 500L

Alle biltyper for Fiat 500L

Alle udstyrsvariant for Fiat 500L