Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Fiat Croma blev pristjekket

2 brugte Fiat Croma blev pristjekket

Fra Nettobiler, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt Fiat Croma?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er den italienske Fiat Croma et godt bud. Der er pt. 1 brugte Fiat Croma til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte Fiat Croma til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Fiat Croma

Prisen for en brugt Fiat Croma kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: modellens årgang, brændstofforbruget, hvor mange kilometer bilen har kørt og bilens udstyrsvariant.

En brugt Fiat Croma koster mellem DKK 39.700 for den billigste variant og DKK 39.700 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Fiat Croma har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Den seneste generation af Fiat Croma kører 14 km på literen. Til sammenligning kører en typisk sportsvogn omkring 5,016 kilometer på literen.

Fiat Croma fås kun som stationcar

Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Chevrolet Corvette er et populært alternativ til den italienske Fiat Croma

Der er nogle lignende biler til Fiat Croma, og blandt de mest populære alternativer til Fiat Croma finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Fiat Croma

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Fiat Croma, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

BMW 420 Gran Coupé er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.