Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Fiat Fullback blev pristjekket

2 brugte Fiat Fullback blev pristjekket

Fra Toyota, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Fiat Fullback

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den italienske Fiat Fullback et godt bud. Der er pt. 2 brugte Fiat Fullback til salg på AutoUncle, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten en samlet oversigt over alle brugte Fiat Fullback til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Fiat Fullback?

En brugt Fiat Fullback kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt Fiat Fullback ligger fra DKK 164.900 for den billigste model til DKK 214.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Fiat Fullback er ikke det mest miljøvenlige valg

En gennemsnitlig SUV i Danmark kører 14,777 km på literen, hvorimod den seneste generation af Fiat Fullback kører 13 kilometer på literen.

Fiat Fullback findes kun i biltypen pickup

Pickups har en kabine til føreren foran og et stort åbent lad bagpå, og denne biltype er især populær på det amerikanske marked. Pickups er især populære blandt faglærte og ufaglærte arbejdere samt folk, som bor på landet.

Topkonkurrenter til den italienske Fiat Fullback

Selv om den italienske bil er utrolig populær, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Fiat Fullback.

Mest populære valg som alternativ til Fiat Fullback

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Fiat Fullback, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.