Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

153 brugte Volvo XC40 blev pristjekket

153 brugte Volvo XC40 blev pristjekket

Fra AndersenBiler, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Volvo XC40 er en interessant elektrisk SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den svenske Volvo XC40 et fremragende valg. Der er pt. 89 brugte Volvo XC40 til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på en fuld oversigt over alle brugte Volvo XC40 til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Volvo XC40?

Prisen for den svenske bil som brugt kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt samt udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Volvo XC40 ligger fra DKK 389.700 for den billigste model til DKK 524.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyrsniveau til Volvo XC40

Den seneste generation af Volvo XC40, kendt som XC40, blev lanceret i 2018. Udstyrsvarianten hedder Volvo XC40 R-Design, og har en gennemsnitspris på DKK 470.091 Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok elektriske eller benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Volvo XC40 findes i flere brændstoftyper

Antal Volvo XC40 på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Volvo XC40 findes kun i biltypen suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Et populært alternativ til den svenske Volvo XC40 er Toyota C-HR

Selv om Volvo XC40 er en særdeles populær bil i sit segment, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Volvo XC40 finder du nedenstående biler.

Mest populære valg som alternativ til Volvo XC40

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Volvo XC40, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Alle områder for Volvo XC40

Alle brændstoftyper for Volvo XC40

Alle årgange for Volvo XC40

Alle geartyper for Volvo XC40

Alle biltyper for Volvo XC40

Alle udstyrsvariant for Volvo XC40