Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

13 brugte Ford B-MAX blev pristjekket

13 brugte Ford B-MAX blev pristjekket

Fra carplace.dk, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Interesseret i et godt tilbud på en brugt Ford B-MAX?

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den amerikanske Ford B-MAX et glimrende valg. AutoUncle har fundet 16 brugte Ford B-MAX, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten en fuld oversigt over alle brugte Ford B-MAX til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Ford B-MAX?

En brugt Ford B-MAX koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt samt bilens udstyrsvariant.

En brugt Ford B-MAX koster mellem DKK 56.900 for den billigste variant og DKK 206.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Ford B-MAX er mere miljøvenlig end lignende biler

En typisk MPV i Danmark kører omkring 13,402 km på literen, men den seneste generation af Ford B-MAX overstråler gennemsnittet, og kører hele 25 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Ford B-MAX fås kun som mpv

Multi-Purpose Vehicles, eller MPV'er, minder om moderne busser, og de er dermed populære blandt større familier. Det er den største biltype på markedet, så den er perfekt til enhver, som har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Rød er den farve, der sælger bedst

Den seneste Ford B-MAX fås i hele 5 forskellige nuancer: rød, sort, grå, sølv og blå.

De fleste bilister foretrækker Ford B-MAX i rød, og lige nu findes der 6 Ford B-MAX i farven rød til salg på AutoUncle.

Rød er en smuk farve, og jo mørkere den røde farve er, jo mindre skal bilen vaskes, da det kan være svært at se snavs og mudder.

Den anden mest populære farve er sort med 2 biler til salg, og den tredje mest populære er grå med 2 biler til salg.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford B-MAX er VW Touran

Selv om Ford B-MAX er en særdeles populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til MPV'en.

Alternative biler til Ford B-MAX

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Ford B-MAX, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Ford S-MAX med 85 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Citroën Grand C4 Picasso med 80 biler til salg.

Alle områder for Ford B-MAX

Alle brændstoftyper for Ford B-MAX

Alle årgange for Ford B-MAX

Alle geartyper for Ford B-MAX

Alle biltyper for Ford B-MAX

Alle udstyrsvariant for Ford B-MAX