Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

6 brugte Ford Mustang GT blev pristjekket

6 brugte Ford Mustang GT blev pristjekket

Fra Nettobiler, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Ford Mustang GT

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Ford Mustang GT et godt bud. AutoUncle har fundet 6 brugte Ford Mustang GT, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Ford Mustang GT til salg i landet.

Prisen for en brugt Ford Mustang GT

En brugt Ford Mustang GT koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt samt udstyr.

Prisen for en brugt Ford Mustang GT ligger fra DKK 146.000 for den billigste model til DKK 943.100 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Ford Mustang GT kører 0 km på literen

Ford Mustang GT benzin kører 0 km på literen. Til sammenligning kører en typisk sportsvogn 5,016 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok elektriske eller benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

En af de mest populære Ford Mustang GT biltyper er suv

SUV er den klare favorit blandt Ford Mustang GT bilister. SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Blå er det mest populære farvevalg

Den nyeste generation af Ford Mustang GT findes i hele 2 forskellige farver: blå og orange.

Kunderne foretrækker Ford Mustang GT i blå, og der findes 2 Ford Mustang GT i farven blå til salg på AutoUncle pt.

Blå er en smuk farve, og mørkere farver skal vaskes knap så ofte, da det kan være svært at se snavs og mudder på blå biler.

Orange er den næst mest populære farve med 1 biler til salg.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford Mustang GT er Chevrolet Corvette

Ford Mustang GT har forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Ford Mustang GT.

De største konkurrenter til Ford Mustang GT

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og topkonkurrent til Ford Mustang GT, er Chevrolet Corvette. Lige nu er der 46 Chevrolet Corvette til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000.

Nummer to er BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg pt., og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Ford Mustang GT

Alle brændstoftyper for Ford Mustang GT

Alle geartyper for Ford Mustang GT

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.