Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

11 brugte Ford Sierra blev pristjekket

11 brugte Ford Sierra blev pristjekket

Fra Terminalen, Nettobiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Ford Sierra

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? Der er pt. 9 brugte Ford Sierra til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en fuld oversigt over alle brugte Ford Sierra til salg i landet.

Prisen på en brugt Ford Sierra

Der findes fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for, hvad en brugt Ford Sierra koster: hvilket årstal modellen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor mange kilometer bilen har kørt og bilens udstyrsniveau.

En brugt Ford Sierra koster mellem DKK 17.400 for den billigste variant og DKK 199.900 for den dyreste model.

Ford Sierra kører 9 km på literen

En typisk stor mellemklasse familiebil i Danmark kører 13,523 kilometer på literen, hvorimod Ford Sierra benzin i gennemsnittet kører 9 km på én liter benzin.

Ford Sierra er populær i sedan-modellen

Ud af de forskellige Ford Sierra biltyper er sedan den mest populære. Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Rød er den farve, der sælges flest af

Ford Sierra findes i 3 forskellige nuancer: rød, blå og sølv.

Rød er den foretrukne farve for en Ford Sierra, og der er 2 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Rød er en smuk farve, og jo mørkere den røde farve er, jo mindre skal bilen vaskes, da det kan være svært at se snavs og mudder.

Den anden mest populære farve er blå med 1 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er sølv med 1 biler til salg på AutoUncle.

VW Passat er et populært alternativ til den amerikanske Ford Sierra

Selv om Ford Sierra er en særdeles populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Ford Sierra finder du nedenstående biler.

Mest populære alternativer til Ford Sierra

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Ford Sierra, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Mercedes C200 er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Ford Sierra

Alle brændstoftyper for Ford Sierra

Alle geartyper for Ford Sierra