Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

104 brugte Ford Transit blev pristjekket

104 brugte Ford Transit blev pristjekket

Fra carplace.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Ford Transit er en bedst sælgende MPV

Interesseret i den amerikanske Ford Transit? Der er pt. 74 brugte Ford Transit til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Ford Transit til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Ford Transit

En brugt Ford Transit koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgang, brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med hvor meget udstyr bilen har.

Den billigste Ford Transit kan købes for DKK 29.899, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 275.420.

Varevogn er mere populær end pickup

AutoUncles udvalg af Ford Transit sorteret efter biltype: - Ford Transit varevogn: 50 biler til en gennemsnitspris på DKK 126.452 - Ford Transit pickup: 13 biler til en gennemsnitspris på DKK 182.600

Ford Transit findes i en række forskellige biltyper, hvoraf varevogn er den mest populære. Vans bruges ofte til kommercielle formål, og de fleste normale biler kan laves om til vans ved at fjerne bagsæderne.

Ford Transit er mere miljøvenlig end lignende biler

En almindelig MPV i Danmark kører 13,402 km på literen, men den seneste generation af Ford Transit klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører 14 km på én liter diesel i gennemsnit.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Bilisterne fortrækker Ford Transit i hvid

Den nyeste generation af Ford Transit fås i 7 forskellige nuancer, og de er hvid, blå, sort, sølv, beige, grå og rød.

Den mest populære farve er hvid, og pt. findes der 48 Ford Transit i farven hvid til salg på AutoUncle.

Den hvide nuance er flot til en bil, men den har også visse ulemper. For eksempel bliver hvide biler hurtigt beskidte, hvilket betyder, at de skal vaskes ofte for at se så godt ud som muligt.

Den anden mest populære farve er blå med 3 biler til salg, og den tredje mest populære er sort med 3 biler til salg.

Et populært alternativ til den amerikanske Ford Transit er VW Touran

Ford Transit er en relativt populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Ford Transit finder du nedenstående biler.

Mest populære valg som alternativ til Ford Transit

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Ford Transit, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Ford S-MAX med 85 biler til salg i øjeblikket, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Citroën Grand C4 Picasso. Hos AutoUncle finder du lige nu 80 af denne bil til salg.

Alle områder for Ford Transit

Alle brændstoftyper for Ford Transit

Alle årgange for Ford Transit

Alle geartyper for Ford Transit

Alle biltyper for Ford Transit

Alle udstyrsvariant for Ford Transit