Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Ford V8 blev pristjekket

1 brugte Ford V8 blev pristjekket

Fra Guloggratis, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Ford V8

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den amerikanske Ford V8 et populært bud. AutoUncle har fundet 1 brugte Ford V8, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten en samlet oversigt over alle brugte Ford V8 til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Ford V8

En brugt Ford V8 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer bilen har kørt for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Ford V8 koster mellem DKK 180.000 for den billigste variant og DKK 180.000 for den dyreste model.

VW Touran er et populært alternativ til den amerikanske Ford V8

På trods af, at Ford V8 er en særdeles populær bil i sit segment, er der andrekonkurrerende biler, og blandt de mest populære alternativer til Ford V8 finder du nedenstående biler.

Anbefalede alternativer til Ford V8

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Ford V8, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Citroën Grand C4 Picasso den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 80 af denne bil til salg i Danmark.