Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Honda CR-X blev pristjekket

3 brugte Honda CR-X blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Honda CR-X

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? AutoUncle har fundet 1 brugte Honda CR-X, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte Honda CR-X til salg i landet.

Prisen på en brugt Honda CR-X

Der er fire primære forhold, som spiller en afgørende rolle for, hvad en Honda CR-X kan koste som brugt: hvilken årgang bilen er fra, brændstofeffektivitet, hvor meget bilens kilometertæller står på og bilens udstyrsniveau.

En brugt Honda CR-X koster mellem DKK 64.995 for den billigste variant og DKK 64.995 for den dyreste model.

Honda CR-X har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En almindelig sportsvogn i Danmark kører 5,016 km på literen, men klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 14 km på literen.

Honda CR-X findes kun i biltypen coupé

Coupéer sætter stil og sporty kørsel i fokus, og denne biltype har ofte en stærkere og strammere undervogn end, for eksempel, en sedan eller SUV. Denne model er bedst til folk uden børn og andre, der sjældent har meget bagage med. De er som regel dyrere end tilsvarende sedaner eller hatchbacks.

Chevrolet Corvette er et populært alternativ til den japanske Honda CR-X

Selv om Honda CR-X er en særdeles populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til sportsvognen.

Alternative biler til Honda CR-X

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og topkonkurrent til Honda CR-X, er Chevrolet Corvette. Der er 46 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 229.000.

BMW 420 Gran Coupé er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Porsche 911 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 34 biler til salg et godt alternativ til Honda CR-X.