Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

21 brugte Honda Jazz blev pristjekket

21 brugte Honda Jazz blev pristjekket

Fra carnext.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Honda Jazz

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den japanske Honda Jazz et glimrende valg. Du finder 19 brugte Honda Jazz til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et samlet overblik over alle brugte Honda Jazz til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Honda Jazz?

Der er fire primære parametre, som bestemmer, hvad en brugt Honda Jazz koster: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, kilometerantal sammen med bilens udstyrsniveau.

En brugt Honda Jazz koster mellem DKK 29.800 for den billigste variant og DKK 269.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Honda Jazz er mere miljøvenlig end lignende biler

Honda Jazz benzin kører omkring 20 km per liter benzin. Til sammenligning kører en standard lille bil 16,02 km på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Honda Jazz eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Topkonkurrenter til den japanske Honda Jazz

Selv om den japanske bil er virkelig populær, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Honda Jazz finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til Honda Jazz

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Honda Jazz, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er VW Polo med 313 biler til salg, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Honda Jazz.

Alle områder for Honda Jazz

Alle brændstoftyper for Honda Jazz

Alle årgange for Honda Jazz

Alle geartyper for Honda Jazz

Alle biltyper for Honda Jazz

Alle udstyrsvariant for Honda Jazz