Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Hyundai Sonata blev pristjekket

1 brugte Hyundai Sonata blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Hyundai Sonata?

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er en Hyundai Sonata et godt bud. AutoUncle har 12 brugte Hyundai Sonata til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten en komplet oversigt over alle brugte Hyundai Sonata til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Hyundai Sonata?

Brugtbilsprisen for den sydkoreanske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang modellen er fra, modellens brændstoføkonomi, kilometerantal samt bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Hyundai Sonata ligger fra DKK 11.500 for den billigste model til DKK 42.000 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 15% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Hyundai Sonata diesel kører cirka 16 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig stor familiebil 13,523 km på literen.

Hyundai Sonata eksisterer kun i biltypen sedan

Grundet deres design med fire døre, har sedaner længe været populære blandt børnefamilier. Biltypens populæritet er dog faldende, da folk har fået øjnene op for stationcars, som byder på mere plads til bagage.

Et populært alternativ til den sydkoreanske Hyundai Sonata er VW Passat

Hyundai Sonata har forskellige konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai Sonata finder du nedenstående biler.

Mest populære valg som alternativ til Hyundai Sonata

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og et populært alternativ til Hyundai Sonata, er VW Passat. Der er 408 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 289.000.

Nummer to er Mercedes C200 med 292 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.