Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Hyundai i40 blev pristjekket

10 brugte Hyundai i40 blev pristjekket

Fra carplace.dk, bilhandel.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Hyundai i40 er en fantastisk stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den sydkoreanske Hyundai i40 et populært bud. AutoUncle har fundet 24 brugte Hyundai i40, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på en fuld oversigt over alle brugte Hyundai i40 til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt Hyundai i40?

En brugt Hyundai i40 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen allerede har kørt samt hvor meget udstyr bilen har.

Den billigste Hyundai i40 kan fås til DKK 64.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 165.000.

Brændstofeffektiviteten er 41% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En almindelig stor mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 13,523 km på literen, men den seneste generation af Hyundai i40 overgår gennemsnittet, og kører 23 km på én liter diesel i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du kun din bil til at komme til og fra arbejdet? Kører du under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Den bedstsælgende farve er sort

De fleste kunder foretrækker Hyundai i40 i sort, og der er 4 Hyundai i40 i farven sort til salg på AutoUncle lige nu.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Hyundai i40 i hele 4 forskellige nuancer, som er sort, grå, rød og sølv.

Mange forbrugere kan lide Hyundai i40 i stationcar

Hyundai i40 findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Topkonkurrenter til den sydkoreanske Hyundai i40

Selv om den sydkoreanske bil er utrolig populær, har den et par konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai i40 finder du følgende biler.

Andre populære alternativer til Hyundai i40

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og topkonkurrent til Hyundai i40, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Mercedes C200 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Mondeo er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 201 biler til salg et godt alternativ til Hyundai i40.

Alle områder for Hyundai i40

Alle brændstoftyper for Hyundai i40

Alle årgange for Hyundai i40

Alle geartyper for Hyundai i40

Alle biltyper for Hyundai i40