Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Hyundai ix20 blev pristjekket

3 brugte Hyundai ix20 blev pristjekket

Fra carnext.dk, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Hyundai ix20

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Hyundai ix20 et glimrende valg. AutoUncle har 11 brugte Hyundai ix20 til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten et komplet overblik over alle brugte Hyundai ix20 til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Hyundai ix20?

Brugtbilsprisen for den sydkoreanske bil varierer alt efter fire primære faktorer: årgang, brændstofforbruget, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Hyundai ix20 koster mellem DKK 32.700 for den billigste variant og DKK 135.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hyundai ix20 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En almindelig MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Hyundai ix20 overgår gennemsnittet, og kører 18 km på én liter benzin i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Hyundai ix20 eksisterer kun i biltypen mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Et populært alternativ til den sydkoreanske Hyundai ix20 er VW Touran

Selv om Hyundai ix20 er en virkelig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Hyundai ix20.

Anbefalede alternativer til Hyundai ix20

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og et populært alternativ til Hyundai ix20, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 af denne bil til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Citroën Grand C4 Picasso den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 80 af denne bil til salg i Danmark.

Alle biltyper for Hyundai ix20