Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

79 brugte Iveco Daily blev pristjekket

79 brugte Iveco Daily blev pristjekket

Fra carnext.dk, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Iveco Daily

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Iveco Daily et glimrende bud. På AutoUncle kan du finde 28 brugte Iveco Daily til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Iveco Daily til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Iveco Daily?

En brugt Iveco Daily koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang modellen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt for ikke at nævne udstyr.

Prisen for en brugt Iveco Daily ligger fra DKK 69.899 for den billigste model til DKK 389.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Iveco Daily er ikke den bedste bil for miljøet

Iveco Daily diesel kører omkring 13 km per liter diesel. Til sammenligning kører en gennemsnitlig MPV omkring 13,402 kilometer på literen.

Hvid er det mest populære farvevalg

Den bedstsælgende farve er hvid, og der findes 21 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Den nyeste generation af Iveco Daily fås i hele 3 forskellige farver: hvid, sort og sølv.

Varevogn er mere populær end pickup

Iveco Daily findes i en række forskellige biltyper, hvoraf varevogn er den mest populære. Vans er populære til kommerciel brug, og du kan som regel lave en normal bil om til en van ved at fjerne en sæderække.

VW Touran er et populært alternativ til Iveco Daily

Der findes forskellige konkurrenter til Iveco Daily, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Iveco Daily.

Konkurrerende biler til Iveco Daily

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Iveco Daily, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Citroën Grand C4 Picasso er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 80 biler til salg et godt alternativ til Iveco Daily.

Alle områder for Iveco Daily

Alle brændstoftyper for Iveco Daily

Alle årgange for Iveco Daily

Alle geartyper for Iveco Daily

Alle biltyper for Iveco Daily