Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

21 brugte MG B GT blev pristjekket

21 brugte MG B GT blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt MG B GT

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er den engelske MG B GT et fremragende bud. AutoUncle har fundet 6 brugte MG B GT, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte MG B GT til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt MG B GT?

Der findes fire primære parametre, der har indflydelse på, hvad en brugt MG B GT koster: hvilket årstal bilen er fra, brændstofeffektivitet, kilometerantal sammen med udstyrsvarianten.

En brugt MG B GT koster mellem DKK 40.000 for den billigste variant og DKK 120.000 for den dyreste model.

MG B GT findes kun i biltypen coupé

I en coupé, er der fokus på stil og sporty kørsel. Sammenlignet med en sedan eller SUV, er undervognen som regel stærkere og strammere. Denne slags bil passer bedst til folk uden børn, der ikke har brug for et stort bagagerum. Coupéer er ofte dyrere end tilsvarende sedaner og hatchbacks.

Et populært alternativ til den engelske MG B GT er Chevrolet Corvette

MG B GT har forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til sportsvognen.

Alternative biler til MG B GT

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til MG B GT, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

BMW 420 Gran Coupé er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Porsche 911. Hos AutoUncle finder du lige nu 34 af denne bil til salg.

Alle områder for MG B GT

Alle brændstoftyper for MG B GT

Alle geartyper for MG B GT

Alle biltyper for MG B GT