Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

7 brugte MG Midget blev pristjekket

7 brugte MG Midget blev pristjekket

Fra carplace.dk, Terminalen og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt MG Midget

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en MG Midget et populært bud. På AutoUncle kan du finde 4 brugte MG Midget til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten et fuldt overblik over alle brugte MG Midget til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt MG Midget?

Der findes fire primære parametre, der påvirker, hvad en brugt MG Midget koster: modellens årgang, modellens brændstofforbrug, kilometertal for ikke at nævne udstyrsniveau.

En brugt MG Midget koster mellem DKK 12.000 for den billigste variant og DKK 93.500 for den dyreste model.

MG Midget eksisterer kun som cabriolet

Hvis du gerne vil give kørselsoplevelsen en helt ny dimension, er en cabriolet den perfekte løsning. De fleste moderne cabrioleter kan køres året rundt, takket være deres gode kalecher og vejrudstyr. Da en cabriolet ikke har et tag, styrkes undervognen med fortykningsmiddel, hvilket gør at cabrioleter er tungere end normale biler.

Populære alternativer til den engelske MG Midget

Selv om den engelske MG Midget er blandt de mest solgte biler i sit segment, er der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til MG Midget finder du nedenstående biler.

Alternative biler til MG Midget

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og et populært alternativ til MG Midget, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

BMW 420 Gran Coupé er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for MG Midget

Alle brændstoftyper for MG Midget

Alle geartyper for MG Midget