Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Mercedes 450 blev pristjekket

4 brugte Mercedes 450 blev pristjekket

Fra Toyota, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes 450 er en bedst sælgende luksusbil

Interesseret i den tyske Mercedes 450? AutoUncle har fundet 6 brugte Mercedes 450, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på et komplet overblik over alle brugte Mercedes 450 til salg i landet.

Hvad koster en brugt Mercedes 450?

Brugtbilsprisen for en Mercedes 450 kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Mercedes 450 koster mellem DKK 119.900 for den billigste variant og DKK 225.000 for den dyreste model.

Mercedes 450 findes kun i biltypen coupé

I en coupé, er der fokus på stil og sporty kørsel. Sammenlignet med en sedan eller SUV, er undervognen som regel stærkere og strammere. Denne slags bil passer bedst til folk uden børn, der ikke har brug for et stort bagagerum. Coupéer er ofte dyrere end tilsvarende sedaner og hatchbacks.

Konkurrerende biler til den tyske Mercedes 450

Mercedes 450 er en relativt populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den populære bil.

De største konkurrenter til Mercedes 450

  • Audi SQ5
  • Jaguar XJ6
  • Ford Thunderbird
  • Audi SQ7

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes 450, er Audi SQ5. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 788.500, og lige nu kan du finde 55 af denne bil til salg på AutoUncle.

Jaguar XJ6 er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 17 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Ford Thunderbird er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 15 biler til salg et godt alternativ til Mercedes 450.

Alle brændstoftyper for Mercedes 450