Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Mercedes A45 AMG blev pristjekket

3 brugte Mercedes A45 AMG blev pristjekket

Fra AndersenBiler, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes A45 AMG

Overvejer du at købe en brugt lille familiebil? Så er en Mercedes A45 AMG et godt valg. AutoUncle har fundet 2 brugte Mercedes A45 AMG, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Mercedes A45 AMG til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Mercedes A45 AMG?

Brugtbilsprisen for den tyske bil afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal bilen er fra, brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt samt udstyr.

Den billigste Mercedes A45 AMG kan fås til DKK 529.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 689.900.

Brændstofeffektiviteteten for Mercedes A45 AMG er lavere end gennemsnittet

En normal lille mellemklasse familiebil i Danmark kører 14,05 km på literen, hvorimod Mercedes A45 AMG benzin i gennemsnittet kører 13 km på én liter benzin.

Hatchback er mere populær end varevogn

Mercedes A45 AMG findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er hatchback. Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Alternative biler til den tyske Mercedes A45 AMG

Der findes nogle lignende biler til Mercedes A45 AMG, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Mercedes A45 AMG.

Konkurrerende biler til Mercedes A45 AMG

  • Toyota Corolla
  • Skoda Octavia
  • Ford Focus
  • VW Golf VII

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes A45 AMG, er Toyota Corolla. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 302.990, og lige nu kan du finde 402 til salg på AutoUncle.

Skoda Octavia er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 346 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Focus med 294 biler til salg.