Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

7 brugte Mercedes B220 blev pristjekket

7 brugte Mercedes B220 blev pristjekket

Fra Nettobiler, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes B220 information

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den tyske Mercedes B220 et populært bud. Der er pt. 7 brugte Mercedes B220 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Mercedes B220 til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Mercedes B220?

Prisen for den tyske bil som brugt varierer alt efter fire primære faktorer: årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med udstyrsniveau.

En brugt Mercedes B220 koster mellem DKK 119.800 for den billigste variant og DKK 474.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes B220 byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Mercedes B220 kører omkring 23 km per liter diesel. Til sammenligning kører en almindelig MPV omkring 13,402 kilometer på literen.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi, at du vælger diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Sort er det mest populære farvevalg

De fleste kunder foretrækker Mercedes B220 i sort, og pt. findes der 5 Mercedes B220 i farven sort til salg på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den seneste generation af Mercedes B220 i hele 2 forskellige farver, og de er sort og blå.

Mercedes B220 findes kun i biltypen mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Konkurrerende biler til den tyske Mercedes B220

Mercedes B220 har nogle konkurrerende biler fra samme segment, og især følgende biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes B220.

Mest populære valg som alternativ til Mercedes B220

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og et populært alternativ til Mercedes B220, er VW Touran. Der er 261 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 282.400.

Den anden mest populære bil er Ford S-MAX med 85 biler til salg lige nu, og Citroën Grand C4 Picasso er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 80 biler til salg et godt alternativ til Mercedes B220.

Alle områder for Mercedes B220

Alle brændstoftyper for Mercedes B220

Alle geartyper for Mercedes B220

Alle biltyper for Mercedes B220