Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

10 brugte Mercedes C250 blev pristjekket

10 brugte Mercedes C250 blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, bilhandel.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes C250?

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den tyske Mercedes C250 et populært bud. Der er pt. 14 brugte Mercedes C250 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Mercedes C250 til salg i landet.

Hvad koster en brugt Mercedes C250?

Der er fire primære forhold, som bestemmer, hvad en brugt Mercedes C250 koster: modellens årgang, brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt samt niveauet af udstyr i bilen.

En brugt Mercedes C250 koster mellem DKK 90.000 for den billigste variant og DKK 424.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 36% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard stor mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 13,523 km på literen, men den seneste generation af Mercedes C250 slår gennemsnittet, og kører 21 km på én liter diesel i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Kører du typisk længere distancer, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

En af de mest populære Mercedes C250 biltyper er stationcar

Stationcar er den foretrukne biltype blandt Mercedes C250 bilister. Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

Sort er det mest populære farvevalg

Den seneste generation af Mercedes C250 fås i hele 3 forskellige farver: sort, grå og hvid.

Sort er den mest populære farve for en Mercedes C250, og der findes 3 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er grå med 3 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er hvid med 1 biler til salg på AutoUncle.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes C250 er VW Passat

Der er forskellige konkurrenter til Mercedes C250, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes C250 finder du nedenstående biler.

Foretrukne alternativer til Mercedes C250

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes C250, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Mercedes C200 er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 292 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.

Alle områder for Mercedes C250

Alle brændstoftyper for Mercedes C250

Alle årgange for Mercedes C250

Alle geartyper for Mercedes C250

Alle biltyper for Mercedes C250

Alle udstyrsvariant for Mercedes C250