Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

6 brugte Mercedes C63 AMG blev pristjekket

6 brugte Mercedes C63 AMG blev pristjekket

Fra carnext.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes C63 AMG er en yderst populær sportsvogn

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Mercedes C63 AMG et glimrende valg. AutoUncle har fundet 17 brugte Mercedes C63 AMG, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Mercedes C63 AMG til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes C63 AMG?

En brugt Mercedes C63 AMG koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer den har kørt samt bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste Mercedes C63 AMG koster DKK 3.110, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 1.899.900.

Stationcar er en populær biltype for Mercedes C63 AMG

Ud af de forskellige Mercedes C63 AMG biltyper er stationcar den mest populære. Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Mercedes C63 AMG byder på enestående brændstofeffektivitet

Den gennemsnitlige sportsvogn i Danmark kører 5,016 km på literen, men den seneste generation af Mercedes C63 AMG overstråler gennemsnittet, og kører hele 12 km på literen.

Hvid er den farve, der sælger bedst

Du kan få den seneste generation af Mercedes C63 AMG i hele 3 forskellige nuancer: hvid, sort og grå.

Hvid er den bedstsælgende farve for en Mercedes C63 AMG, og pt. findes der 6 Mercedes C63 AMG i farven hvid til salg på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Den anden mest populære farve er sort med 4 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er grå med 2 biler til salg på AutoUncle.

Populære alternativer til den tyske Mercedes C63 AMG

Mercedes C63 AMG er en rimelig populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes C63 AMG finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Mercedes C63 AMG

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende sportsvogn, og topkonkurrent til Mercedes C63 AMG, er Chevrolet Corvette. Der er 46 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 229.000.

BMW 420 Gran Coupé er den næstmest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Porsche 911 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 34 biler til salg et godt alternativ til Mercedes C63 AMG.

Alle områder for Mercedes C63 AMG

Alle brændstoftyper for Mercedes C63 AMG

Alle geartyper for Mercedes C63 AMG

Alle biltyper for Mercedes C63 AMG

Alle udstyrsvariant for Mercedes C63 AMG