Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Mercedes CLK200 blev pristjekket

3 brugte Mercedes CLK200 blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes CLK200 oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Mercedes CLK200 et glimrende bud. Du finder 2 brugte Mercedes CLK200 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Mercedes CLK200 til salg i landet.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Mercedes CLK200?

En brugt Mercedes CLK200 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: dens årgang, brændstofforbruget, hvor meget bilens kilometertæller står på og hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Mercedes CLK200 koster mellem DKK 89.900 for den billigste variant og DKK 196.500 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes CLK200 byder på enestående brændstofeffektivitet

En almindelig sportsvogn i Danmark kører 5,016 km på literen, men Mercedes CLK200 benzin overstråler gennemsnittet, og kører hele 10 km på literen.

Mercedes CLK200 eksisterer kun i biltypen cabriolet

Hvis du gerne vil give kørselsoplevelsen en helt ny dimension, er en cabriolet den perfekte løsning. De fleste moderne cabrioleter kan køres året rundt, takket være deres gode kalecher og vejrudstyr. Da en cabriolet ikke har et tag, styrkes undervognen med fortykningsmiddel, hvilket gør at cabrioleter er tungere end normale biler.

Chevrolet Corvette er et populært alternativ til den tyske Mercedes CLK200

Mercedes CLK200 har flere konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes CLK200 finder du nedenstående biler.

Konkurrerende biler til Mercedes CLK200

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Mercedes CLK200, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 til salg på AutoUncle.

BMW 420 Gran Coupé er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Porsche 911. Hos AutoUncle finder du lige nu 34 af denne bil til salg.