Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

8 brugte Mercedes SLK230 blev pristjekket

8 brugte Mercedes SLK230 blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes SLK230?

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Mercedes SLK230 et populært bud. Du finder 4 brugte Mercedes SLK230 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får næsten et komplet overblik over alle brugte Mercedes SLK230 til salg i landet.

Hvad koster en brugt Mercedes SLK230?

Prisen for den tyske bil som brugt er afhængig af fire primære faktorer: dens årgang, bilens brændstofeffektivitet, bilens kilometertal samt udstyr.

Den ældste og billigste Mercedes SLK230 koster DKK 99.000, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 189.900.

Mercedes SLK230 eksisterer kun i biltypen cabriolet

En god måde at give kørselsoplevelsen en ny dimension på er at vælge en cabriolet. De fleste cabrioleter nu til dags har en god kaleche og udstyr til alt slags vejr, så man kan køre dem hele året rundt. Cabrioleter har det med at være tungere end normale biler, da man på grund af det manglende tag bruger fortykningsmiddel til at styrke undervognen.

Alternative biler til den tyske Mercedes SLK230

Selv om Mercedes SLK230 er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til sportsvognen.

Mest populære valg som alternativ til Mercedes SLK230

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Mercedes SLK230, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en BMW 420 Gran Coupé med 41 biler til salg lige nu, og det tredje bedste alternativ er Porsche 911 med 34 biler til salg.

Alle brændstoftyper for Mercedes SLK230

Alle geartyper for Mercedes SLK230

Alle biltyper for Mercedes SLK230