Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Mercedes W111 blev pristjekket

2 brugte Mercedes W111 blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Mercedes W111

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Mercedes W111 et godt valg. Der er pt. 1 brugte Mercedes W111 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Mercedes W111 til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Mercedes W111?

Der findes fire primære parametre, som spiller en afgørende rolle for prisen for en brugt Mercedes W111: årgang, brændstoføkonomi, kilometertal for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

En brugt Mercedes W111 koster mellem DKK 399.900 for den billigste variant og DKK 399.900 for den dyreste model.

Mercedes W111 fås kun som coupé

I en coupé, er der fokus på stil og sporty kørsel. Sammenlignet med en sedan eller SUV, er undervognen som regel stærkere og strammere. Denne slags bil passer bedst til folk uden børn, der ikke har brug for et stort bagagerum. Coupéer er ofte dyrere end tilsvarende sedaner og hatchbacks.

VW Touran er et populært alternativ til den tyske Mercedes W111

Der er forskellige lignende biler til Mercedes W111, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes W111.

Mest populære valg som alternativ til Mercedes W111

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes W111, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Ford S-MAX med 85 biler til salg lige nu, og Citroën Grand C4 Picasso er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 80 biler til salg et godt alternativ til Mercedes W111.