Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

4 brugte Mercedes e-Vito blev pristjekket

4 brugte Mercedes e-Vito blev pristjekket

Fra carplace.dk, Guloggratis og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Mercedes e-Vito elektrisk MPV

Mercedes e-Vito tilbyder upåklagelige kørselskomfort, og bilens design har modtaget diverse priser. Du finder 3 brugte Mercedes e-Vito til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten et samlet overblik over alle brugte Mercedes e-Vito til salg i landet.

Prisen for en brugt Mercedes e-Vito

Den populære Mercedes e-Vito som brugt koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt og hvor meget udstyr bilen har.

En brugt Mercedes e-Vito koster mellem DKK 234.500 for den billigste variant og DKK 479.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Mercedes e-Vito eksisterer kun i biltypen mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Alternative biler til den tyske Mercedes e-Vito

Selv om Mercedes e-Vito er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Mercedes e-Vito finder du nedenstående biler.

De største konkurrenter til Mercedes e-Vito

  • Nissan e-NV200
  • #N/A
  • VW e-Crafter

Den bedst sælgende elektriske bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes e-Vito, er Nissan e-NV200. Lige nu er der 9 Nissan e-NV200 til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 99.899.

#N/A er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 0 biler til salg et også godt alternativ til Mercedes e-Vito. Et sidste godt bud på et godt alternativ til Mercedes e-Vito er VW e-Crafter med 1 biler til salg.

Alle brændstoftyper for Mercedes e-Vito

Alle geartyper for Mercedes e-Vito

Alle biltyper for Mercedes e-Vito