Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

9 brugte Peugeot 206 blev pristjekket

9 brugte Peugeot 206 blev pristjekket

Fra Terminalen, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Peugeot 206

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Peugeot 206 et glimrende valg. AutoUncle har fundet 28 brugte Peugeot 206, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et samlet overblik over alle brugte Peugeot 206 til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Peugeot 206?

Der findes fire primære parametre, som bestemmer, hvad en brugt Peugeot 206 koster: modellens årgang, bilens brændstofeffektivitet, hvor mange kilometer den har kørt for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Peugeot 206 ligger fra DKK 5.000 for den billigste model til DKK 29.200 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Peugeot 206 er ikke det mest miljøvenlige valg

Peugeot 206 benzin kører 16 km på literen. Til sammenligning kører en standard lille bil omkring 16,02 kilometer på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Peugeot 206 er populær som hatchback

Hatchback er den foretrukne biltype blandt Peugeot 206 bilister. Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den franske Peugeot 206

Der findes flere forskellige mulige alternativer til Peugeot 206, og især følgende biler er gode alternativer til den lille bil.

Foretrukne alternativer til Peugeot 206

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Peugeot 206, er Toyota Yaris. Lige nu er der 315 Toyota Yaris til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900.

Nummer to er VW Polo med 313 biler til salg i øjeblikket, og Peugeot 208 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 306 biler til salg et godt alternativ til Peugeot 206.

Alle brændstoftyper for Peugeot 206

Alle geartyper for Peugeot 206

Alle biltyper for Peugeot 206

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.