Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

20 brugte Porsche 928 blev pristjekket

20 brugte Porsche 928 blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Porsche 928 er en smuk sportsvogn

Overvejer du at købe en brugt sportsvogn? Så er en Porsche 928 et populært valg. På AutoUncle kan du finde 12 brugte Porsche 928 til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et komplet overblik over alle brugte Porsche 928 til salg i landet.

Prisen for en brugt Porsche 928

Brugtbilsprisen for en Porsche 928 er afhængig af fire primære faktorer: hvilken årgang bilen er fra, brændstofforbruget, hvor meget bilens kilometertæller står på for ikke at nævne bilens udstyrsvariant.

En brugt Porsche 928 koster mellem DKK 175.000 for den billigste variant og DKK 659.900 for den dyreste model.

Folk fortrækker Porsche 928 i sort

Kunderne foretrækker Porsche 928 i sort, og der er pt. 1 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den nyeste generation af Porsche 928 i hele 4 forskellige farver: sort, blå, grøn og rød.

Porsche 928 eksisterer kun i biltypen coupé

Coupéen er en biltype, der sætter fokus på stil og sporty kørsel. Denne slags bil har som regel en stærkere og strammere undervogn end en sedan eller SUV, og modellen passer bedst til folk uden børn og andre, der som regel ikke har meget med i bagagen. Coupéer er som regel dyrere end tilsvarende sedaner eller hatchbacks.

Et populært alternativ til den tyske Porsche 928 er Chevrolet Corvette

Selv om den tyske Porsche 928 er blandt de mest populære biler i sit segment, er der andremuligheder, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Porsche 928.

Alternative biler til Porsche 928

  • Chevrolet Corvette
  • BMW 420 Gran Coupé
  • Porsche 911
  • Mazda MX5

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Porsche 928, er Chevrolet Corvette. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 229.000, og lige nu kan du finde 46 af denne bil til salg på AutoUncle.

BMW 420 Gran Coupé er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 41 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Porsche 911 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 34 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Porsche 928

Alle brændstoftyper for Porsche 928

Alle geartyper for Porsche 928

Alle biltyper for Porsche 928