Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

57 brugte Toyota Avensis blev pristjekket

57 brugte Toyota Avensis blev pristjekket

Fra AndersenBiler, Toyota og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Toyota Avensis er en meget populær stor familiebil

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den japanske Toyota Avensis et populært bud. AutoUncle har fundet 160 brugte Toyota Avensis, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig næsten et fuldt overblik over alle brugte Toyota Avensis til salg i Danmark.

Prisen for en brugt Toyota Avensis

Brugtbilsprisen for den japanske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: hvilket årstal modellen er fra, brændstofforbruget, kilometertal og bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste Toyota Avensis kan købes for DKK 8.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 239.900.

Toyota Avensis udstyrsniveau

Den seneste generation af Toyota Avensis, ved navn AVENSIS T270 FACELIFT 15, blev lanceret i 2015, og findes i to udstyrsvarianter:

Multidrive S er den dyreste udstyrsvarient med en gennemsnitspris på DKK 215.757, sammlingnet med T1, der har en gennemsnitspris på DKK 144.333 på AutoUncle.

Brændstofeffektiviteten er 15% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Den gennemsnitlige stor mellemklasse familiebil i Danmark kører omkring 13,523 km på literen, men den seneste generation af Toyota Avensis slår gennemsnittet, og kører 16 km på én liter benzin i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Grå er den mest populære farve

Grå er den foretrukne farve for en Toyota Avensis, og der er 15 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Det fantastiske ved grå biler er at de ikke skal vaskes ofte, da det er svært at se snavs og mudder på en grå bil.

Du kan få den seneste generation af Toyota Avensis i hele 8 forskellige nuancer, som er grå, sølv, sort, hvid, brun, rød, blå og beige.

En populær karrosseritype for Toyota Avensis er stationcar

Toyota Avensis findes i en række forskellige biltyper, hvoraf stationcar er den mest populære. Stationcars er meget populære for tiden. De kombinerer enestående køreegenskaber med god plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

AutoUncles udbud af Toyota Avensis sorteret efter biltype: - Toyota Avensis stationcar: 66 biler til en gennemsnitspris på DKK 191.716 - Toyota Avensis sedan: 17 biler til en gennemsnitspris på DKK 165.259

Alternative biler til den japanske Toyota Avensis

Selv om Toyota Avensis er blandt de bedst sælgende biler i sit segment, findes der andremuligheder, og blandt de mest populære alternativer til Toyota Avensis finder du nedenstående biler.

Andre populære alternativer til Toyota Avensis

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og et populært alternativ til Toyota Avensis, er VW Passat. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000, og lige nu kan du finde 408 af denne bil til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Mercedes C200 med 292 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Ford Mondeo den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 201 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Toyota Avensis

Alle brændstoftyper for Toyota Avensis

Alle årgange for Toyota Avensis

Alle geartyper for Toyota Avensis

Alle biltyper for Toyota Avensis

Alle udstyrsvariant for Toyota Avensis