Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

6 brugte Toyota Sportsvan blev pristjekket

6 brugte Toyota Sportsvan blev pristjekket

Fra Nettobiler, carnext.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Toyota Sportsvan

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er den japanske Toyota Sportsvan et glimrende bud. På AutoUncle kan du finde 12 brugte Toyota Sportsvan til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får tæt på en komplet oversigt over alle brugte Toyota Sportsvan til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Toyota Sportsvan?

Brugtbilsprisen for den japanske bil kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: dens årgang, brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt og bilens udstyrsniveau.

Den billigste Toyota Sportsvan kan fås til DKK 14.800, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 109.900.

Toyota Sportsvan findes kun som mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Toyota Sportsvan har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Toyota Sportsvan diesel kører cirka 20 km på literen. Til sammenligning kører en normal lille bil omkring 16,02 kilometer på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Sort er den farve, der sælger bedst

Du kan få den nyeste generation af Toyota Sportsvan i hele 6 forskellige farver: sort, sølv, hvid, beige, grå og rød.

De fleste bilejere foretrækker Toyota Sportsvan i sort, og pt. findes der 4 Toyota Sportsvan i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den anden mest populære farve er sølv med 2 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er hvid med 2 biler til salg på AutoUncle.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den japanske Toyota Sportsvan

Selv om Toyota Sportsvan er en yderst populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Toyota Sportsvan finder du følgende biler.

De største konkurrenter til Toyota Sportsvan

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og et populært alternativ til Toyota Sportsvan, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Det næste alternativ er en VW Polo med 313 biler til salg lige nu, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Peugeot 208. Hos AutoUncle finder du lige nu 306 af denne bil til salg.

Alle områder for Toyota Sportsvan

Alle geartyper for Toyota Sportsvan

Alle biltyper for Toyota Sportsvan