Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

186 brugte Toyota Yaris Hybrid blev pristjekket

186 brugte Toyota Yaris Hybrid blev pristjekket

Fra Toyota, Terminalen og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Toyota Yaris Hybrid er en bedst sælgende lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Toyota Yaris Hybrid et glimrende valg. Der er pt. 301 brugte Toyota Yaris Hybrid til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et samlet overblik over alle brugte Toyota Yaris Hybrid til salg i Danmark.

Hvad er den gennemsnitlige pris for en brugt Toyota Yaris Hybrid?

En brugt Toyota Yaris Hybrid kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstoføkonomi, hvor meget bilens kilometertæller står på for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

Den billigste Toyota Yaris Hybrid kan købes for DKK 109.900, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 249.900.

Udstyrslinje til Toyota Yaris Hybrid

Den seneste generation af Toyota Yaris Hybrid, ved navn YARIS HYBRID, blev lanceret i 2015, og findes i to udstyrsvarianter:

Med en gennemsnitspris på DKK 143.416 på AutoUncle, er H2 den billigste udstyrsvarient. Den dyreste udstyrsvariant, ved navn H3 Style, har derimod en gennemsnitspris på 247.757.

Hatchback er mere populær end suv

Toyota Yaris Hybrid findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er hatchback. Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Hvid er den farve, der sælges flest af

Du kan få den nyeste generation af Toyota Yaris Hybrid i hele 9 forskellige nuancer: hvid, sølv, grå, sort, rød, brun, blå, guld og beige.

Hvid er den foretrukne farve for en Toyota Yaris Hybrid, og pt. findes der 38 Toyota Yaris Hybrid i farven hvid til salg på AutoUncle.

Hvid er en elegant og klassisk farve, men den har også nogle ulemper. For eksempel bliver en hvid bil hurtigt beskidt, så den skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra sin bedste side.

Den anden mest populære farve er sølv med 24 biler til salg på AutoUncle, og den tredje mest populære er grå med 22 biler til salg på AutoUncle.

Alternative biler til den japanske Toyota Yaris Hybrid

Toyota Yaris Hybrid er en ret populær bil inden for sit segment, og blandt de mest populære alternativer til Toyota Yaris Hybrid finder du nedenstående biler.

Konkurrerende biler til Toyota Yaris Hybrid

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Toyota Yaris Hybrid, er Toyota Yaris. Lige nu er der 315 Toyota Yaris til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900.

Nummer to er VW Polo med 313 biler til salg pt., og det tredje bedste alternativ er Peugeot 208 med 306 biler til salg.

Alle områder for Toyota Yaris Hybrid

Alle brændstoftyper for Toyota Yaris Hybrid

Alle årgange for Toyota Yaris Hybrid

Alle geartyper for Toyota Yaris Hybrid

Alle biltyper for Toyota Yaris Hybrid

Alle udstyrsvariant for Toyota Yaris Hybrid