Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte Toyota Yaris Verso blev pristjekket

2 brugte Toyota Yaris Verso blev pristjekket

Fra carnext.dk, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Toyota Yaris Verso

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er en Toyota Yaris Verso et populært bud. AutoUncle har fundet 1 brugte Toyota Yaris Verso, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Toyota Yaris Verso til salg i Danmark.

Hvad prislejet for en brugt Toyota Yaris Verso?

Prisen for en brugt Toyota Yaris Verso er afhængig af fire primære faktorer: bilens årgang, modellens brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt sammen med udstyr.

Prisen for en brugt Toyota Yaris Verso ligger fra DKK 20.900 for den billigste model til DKK 20.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Brændstofeffektiviteten er 11% bedre end gennemsnittet for lignende biler

Toyota Yaris Verso benzin kører 15 km på literen. Til sammenligning kører en standard MPV 13,402 km på literen.

Toyota Yaris Verso eksisterer kun som mpv

MPV er en forkortelse af Multi-Purpose Vehicle. Dette slags køretøj minder om en moderne familiebus, og det er den største model på markedet, og er dermed perfekt til enhver, der har brug for mange sæder samt plads til bagage.

Topkonkurrenter til den japanske Toyota Yaris Verso

Selv om Toyota Yaris Verso er en særdeles populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Toyota Yaris Verso finder du nedenstående biler.

Populære alternativer til Toyota Yaris Verso

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Toyota Yaris Verso, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Nummer to er Ford S-MAX med 85 biler til salg lige nu, og sidst, men ikke mindst, er Citroën Grand C4 Picasso den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 80 af denne bil til salg i Danmark.