Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

2 brugte VW Lupo blev pristjekket

2 brugte VW Lupo blev pristjekket

Fra Nettobiler, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

På udkig efter en brugt VW Lupo?

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en VW Lupo et fremragende bud. Du finder 5 brugte VW Lupo til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på et fuldt overblik over alle brugte VW Lupo til salg i Danmark.

Hvor meget koster en brugt VW Lupo?

En brugt VW Lupo koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilken årgang bilen er fra, bilens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt samt bilens udstyrsniveau.

Den billigste VW Lupo kan købes for DKK 15.000, hvorimod den mest veludstyrede model koster omkring DKK 34.900.

Brændstofeffektiviteten er 51% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard lille bil i Danmark kører omkring 16,02 km på literen, men slår gennemsnittet, og kører hele 33 km på literen.

Sort er den foretrukne farve

Den bedstsælgende farve er sort, og lige nu er der 2 VW Lupo i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Du kan få den nyeste generation af VW Lupo i hele 2 forskellige farver, og de er sort og sølv.

VW Lupo fås kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Alternative biler til den tyske VW Lupo

Til trods for, at den tyske VW Lupo er en meget populær bil i sit segment, er der andrekonkurrerende biler, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske VW Lupo.

Alternative biler til VW Lupo

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og det bedste alternativ til VW Lupo, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 af denne bil til salg på AutoUncle.

VW Polo er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Peugeot 208 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 306 af denne bil til salg i Danmark.