Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

87 brugte VW Tiguan blev pristjekket

87 brugte VW Tiguan blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW Tiguan er blevet en populær SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske VW Tiguan et godt valg. AutoUncle har fundet 109 brugte VW Tiguan, der er til salg i Danmark lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte VW Tiguan til salg i landet.

Hvad koster en brugt VW Tiguan?

Brugtbilsprisen for en VW Tiguan kan variere meget og afhænger af fire primære faktorer: årgangen, bilens brændstofeffektivitet, bilens kilometertal og udstyr.

Den ældste og billigste VW Tiguan koster DKK 2.963, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 479.900.

VW Tiguan udstyrsvariant

Den seneste generation af VW Tiguan, kendt som TIGUAN SECOND GENERATION, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder VW Tiguan Comfortline, og har en gennemsnitspris på DKK 309.411

VW Tiguan har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

En normal SUV i Danmark kører 14,777 kilometer på literen, men den seneste generation af VW Tiguan klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 20 km på literen.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Kører du for det meste i byen eller på landeveje og motorveje? Hvor mange kilometer kører du i gennemsnit om ugen? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi hybride, eller benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

VW Tiguan brændstoftyper

AutoUncles udbud af VW Tiguan sorteret efter brændstoftype:

VW Tiguan eksisterer kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Konkurrerende biler til den tyske VW Tiguan

Selv om VW Tiguan er særdeles populær, har den et par konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt VW Tiguan.

Mest populære alternativer til VW Tiguan

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til VW Tiguan, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for VW Tiguan

Alle brændstoftyper for VW Tiguan

Alle årgange for VW Tiguan

Alle geartyper for VW Tiguan

Alle biltyper for VW Tiguan

Alle udstyrsvariant for VW Tiguan

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.