Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Volvo V60 CC blev pristjekket

1 brugte Volvo V60 CC blev pristjekket

Fra carnext.dk, autotorvet.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Volvo V60 CC

Overvejer du at købe en brugt stor familiebil? Så er den svenske Volvo V60 CC et fremragende bud. Der er pt. 10 brugte Volvo V60 CC til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig næsten et komplet overblik over alle brugte Volvo V60 CC til salg i landet.

Hvad prislejet for en brugt Volvo V60 CC?

Der er fire primære faktorer, som bestemmer, hvad en Volvo V60 CC kan koste som brugt: dens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyr.

Den ældste og billigste Volvo V60 CC kan købes for DKK 259.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 499.900.

Volvo V60 CC er mere miljøvenlig end lignende biler

Volvo V60 CC diesel kører cirka 22 km på literen. Til sammenligning kører en normal stor familiebil 13,523 km på literen.

Sort er det mest populære farvevalg

Sort er den foretrukne farve for en Volvo V60 CC, og der er pt. 5 biler til salg i denne farve på AutoUncle.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den seneste generation af Volvo V60 CC er tilgængelig i hele 4 forskellige farver, og de er sort, brun, grå og sølv.

Volvo V60 CC findes kun i biltypen stationcar

Stationcars er populære i Danmark, da de kombinerer fantastiske køreegenskaber med god plads. Disse egenskaber gør at stationcars, SUV'er og MPV'er er populære blandt aktive familier især.

VW Passat er et populært alternativ til den svenske Volvo V60 CC

Volvo V60 CC har flere konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Volvo V60 CC finder du nedenstående biler.

Konkurrerende biler til Volvo V60 CC

  • VW Passat
  • Mercedes C200
  • Ford Mondeo
  • Audi A4

Den bedst sælgende store familiebil, og topkonkurrent til Volvo V60 CC, er VW Passat. Lige nu er der 408 VW Passat til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 289.000.

Den anden mest populære bil er Mercedes C200 med 292 biler til salg pt., og det tredje bedste alternativ er Ford Mondeo med 201 biler til salg.