Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

35 brugte Volvo XC60 blev pristjekket

35 brugte Volvo XC60 blev pristjekket

Fra Toyota, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Volvo XC60 er en fantastisk SUV

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den svenske Volvo XC60 et populært bud. Du finder 78 brugte Volvo XC60 til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig tæt på et fuldt overblik over alle brugte Volvo XC60 til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Volvo XC60?

En brugt Volvo XC60 kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, brændstofeffektivitet, kilometerantal sammen med bilens udstyrsvariant.

En brugt Volvo XC60 koster mellem DKK 129.900 for den billigste variant og DKK 769.900 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyr til Volvo XC60

Den seneste generation af Volvo XC60, kendt som XC60 SECOND GENERATION, blev lanceret i 2017. Udstyrsvarianten hedder Volvo XC60 Inscription, og har en gennemsnitspris på DKK 548.378

Volvo XC60 har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Volvo XC60 diesel kører cirka 20 km på literen. Til sammenligning kører en almindelig SUV 14,777 km på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, anbefaler vi hybride, biler.

Hvis du derimod kører mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Bemærk at visse lande har gjort det forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i nogle byer.

Få din Volvo XC60 med flere brændstoftyper

Antal Volvo XC60 på AutoUncle sorteret efter brændstoftype:

Volvo XC60 findes kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Topkonkurrenter til den svenske Volvo XC60

Volvo XC60 er en nogenlunde populær bil inden for sit segment, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Volvo XC60.

Populære alternativer til Volvo XC60

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Volvo XC60, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.

Alle områder for Volvo XC60

Alle brændstoftyper for Volvo XC60

Alle årgange for Volvo XC60

Alle geartyper for Volvo XC60

Alle biltyper for Volvo XC60

Alle udstyrsvariant for Volvo XC60

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.