Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

126 brugte VW up! blev pristjekket

126 brugte VW up! blev pristjekket

Fra Terminalen, Nettobiler og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

VW up! er en af de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder VW up! på enestående kørselskomfort. AutoUncle har fundet 139 brugte VW up!, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten en fuld oversigt over alle brugte VW up! til salg i landet.

Hvad koster en brugt VW up!?

Der er fire primære parametre, der påvirker, hvad en brugt VW up! koster: hvilken årgang bilen er fra, brændstofeffektivitet, bilens kilometertal for ikke at nævne udstyrsvarianten.

Prisen for en brugt VW up! ligger fra DKK 39.800 for den billigste model til DKK 179.795 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Udstyrsvarianter til VW up!

Den seneste generation af VW up!, kendt som UP FACELIFT, blev lanceret i 2016. Udstyrsvarianten hedder VW up! move up!, og har en gennemsnitspris på DKK 100.637

VW up! er mere miljøvenlig end lignende biler

En almindelig mini i Danmark kører 16,806 kilometer på literen, men den seneste generation af VW up! overgår gennemsnittet, og kører hele 24 km på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor langt plejer du at køre på en uge? Er der primært tale om korte ture, eller kører du ofte længere distancer? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere eller benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Den mest populære farve er hvid

Den mest populære farve er hvid, og der findes 45 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Den seneste VW up! fås i 10 forskellige nuancer, og de er hvid, sort, blå, rød, grå, sølv, guld, lilla, beige og turquoise.

VW up! fås kun som hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der kombinerer gode køreegenskaber med masser af plads. De er især populære blandt folk, der bor i større byer, da de som regel har god brændstoføkonomi og er nemme at parkere.

Et populært alternativ til den tyske VW up! er Toyota Aygo

På trods af, at den tyske bil er blandt de bedst sælgende biler i sit segment, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til VW up! finder du følgende biler.

Foretrukne alternativer til VW up!

  • Toyota Aygo
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den bedst sælgende mini bil, og et populært alternativ til VW up!, er Toyota Aygo. Lige nu er der 174 Toyota Aygo til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 92.900.

Et andet godt alternativ til en VW up! er Citroën C1 med 138 biler til salg. Et sidste godt bud på et godt alternativ til VW up! er Fiat 500 med 93 biler til salg.