Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

247 brugte Toyota Aygo blev pristjekket

247 brugte Toyota Aygo blev pristjekket

Fra Toyota, Terminalen og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Toyota Aygo er blandt de mest solgte biler i Danmark

Med en række designpriser i bagagen, byder Toyota Aygo på enestående kørselskomfort. Der er pt. 174 brugte Toyota Aygo til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig tæt på en komplet oversigt over alle brugte Toyota Aygo til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Toyota Aygo?

Der er fire primære faktorer, som har betydning for prisen for en brugt Toyota Aygo: hvilket årstal bilen er fra, modellens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer bilen har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

Den billigste Toyota Aygo kan fås til DKK 14.700, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 119.900.

Udstyr til Toyota Aygo

Den seneste generation af Toyota Aygo, ved navn AYGO 2ND GEN, blev lanceret i 2014, og findes i to udstyrsniveauer:

x-press er den dyreste udstyrsvarient med en gennemsnitspris på DKK 101.465, sammlingnet med T2, der har en gennemsnitspris på DKK 47.048 på AutoUncle.

Toyota Aygo er mere miljøvenlig end lignende biler

Toyota Aygo benzin kører omkring 26 km per liter benzin. Til sammenligning kører en normal mini omkring 16,806 kilometer på literen.

Toyota Aygo eksisterer kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Den mest populære farve er hvid

Du kan få den nyeste generation af Toyota Aygo i hele 9 forskellige farver, og de er hvid, sort, rød, grå, blå, sølv, orange, lilla og brun.

De fleste bilister foretrækker Toyota Aygo i hvid, og der findes 37 biler til salg i denne farve på AutoUncle pt.

Hvid er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en hvid bil. Hvide biler har det for eksempel med at tiltrække snavs, hvilket betyder at de skal vaskes regelmæssigt for at tage sig ud fra deres bedste side.

Sort er den anden mest populære farve med 14 biler til salg, og rød er den tredje mest populære med 14 biler til salg.

Populære alternativer til dig, der overvejer en Toyota Aygo

Selv om Toyota Aygo er den bedst sælgende bil inden for sit segment i Danmark, har den et par konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Toyota Aygo.

Konkurrerende biler til Toyota Aygo

  • VW up!
  • Citroën C1
  • Fiat 500

Den andenbedst sælgende bil inden for samme segment, og et godt alternativ til en Toyota Aygo, er VW up!. Lige nu er der 139 af denne alternative bil til salg i Danmark og den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 108.400. Citroën C1 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og der er pt. 139 af denne bil til salg i Danmark. Sidst men ikke mindst, har vi en Fiat 500, som er den 4. mest populære bil og samtidig et godt valg til dig, der søger et alternativ til Toyota Aygo. Der er pt. 93 af denne bil til salg i Danmark.