Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

18 brugte Citroën Jumper blev pristjekket

18 brugte Citroën Jumper blev pristjekket

Fra carnext.dk, AndersenBiler og 348 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Citroën Jumper?

Overvejer du at købe en brugt MPV? Så er den franske Citroën Jumper et godt valg. På AutoUncle kan du finde 21 brugte Citroën Jumper til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får tæt på en samlet oversigt over alle brugte Citroën Jumper til salg i landet.

Hvad skal jeg betale for en brugt Citroën Jumper?

Der er fire primære forhold, som har betydning for, hvad en Citroën Jumper kan koste som brugt: hvilken årgang bilen er fra, modellens brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

Den ældste og billigste Citroën Jumper kan købes for DKK 109.000, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 281.225.

Citroën Jumper er mere miljøvenlig end lignende biler

En standard MPV i Danmark kører 13,402 kilometer på literen, men den seneste generation af Citroën Jumper slår gennemsnittet, og kører 14 km på én liter diesel i gennemsnit.

Citroën Jumper findes kun som mpv

MPV står for Multi-Purpose Vehicle. Den minder om en moderne familiebus. MPV er den største model på markedet, og er dermed perfekt til alle, der har brug for mange sæder og god plads til bagage.

Et populært alternativ til den franske Citroën Jumper er VW Touran

Citroën Jumper har flere konkurrerende biler fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Citroën Jumper finder du nedenstående biler.

Alternative biler til Citroën Jumper

  • VW Touran
  • Ford S-MAX
  • Citroën Grand C4 Picasso
  • Ford Transit

Den bedst sælgende MPV, og topkonkurrent til Citroën Jumper, er VW Touran. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 282.400, og lige nu kan du finde 261 til salg på AutoUncle.

Ford S-MAX er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 85 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Citroën Grand C4 Picasso den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 80 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Citroën Jumper

Alle brændstoftyper for Citroën Jumper

Alle årgange for Citroën Jumper

Alle geartyper for Citroën Jumper

Alle biltyper for Citroën Jumper