Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes CLS350 blev pristjekket

1 brugte Mercedes CLS350 blev pristjekket

Fra carplace.dk, Nettobiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Detaljeret information om Mercedes CLS350

Interesseret i den tyske Mercedes CLS350? Der er pt. 7 brugte Mercedes CLS350 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Mercedes CLS350 til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Mercedes CLS350?

Der er fire primære parametre, der påvirker prisen for en brugt Mercedes CLS350: hvilket årstal bilen er fra, bilens brændstofeffektivitet, hvor langt bilen allerede har kørt for ikke at nævne udstyr.

Den billigste Mercedes CLS350 kan fås til DKK 133.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 899.800.

Brændstofeffektiviteten er 46% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En standard executive bil i Danmark kører omkring 8,625 km på literen, men den seneste generation af Mercedes CLS350 overstråler gennemsnittet, og kører 16 km på én liter diesel i gennemsnit.

Vi anbefaler, at du overvejer dine kørselsvaner, inden du vælger en brændstoftype. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Tager du mange korte ture, eller kører du mest i byen, anbefaler vi benzindrevne biler.

Hvis du ofte kørere længere ture og elsker road trips, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Den mest solgte farve er sort

Den bedstsælgende farve er sort, og der er 2 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Den seneste generation af Mercedes CLS350 kan fås i hele 3 forskellige nuancer: sort, grå og sølv.

Mercedes CLS350 findes kun i biltypen sedan

Grundet deres design med fire døre, har sedaner længe været populære blandt børnefamilier. Biltypens populæritet er dog faldende, da folk har fået øjnene op for stationcars, som byder på mere plads til bagage.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes CLS350 er Opel Astra

Selv om Mercedes CLS350 er en bemærkelsesværdig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Mercedes CLS350.

Mest populære alternativer til Mercedes CLS350

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Mercedes CLS350, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Nummer to er Audi A6 med 144 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Mercedes E220 med 98 biler til salg.

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.