Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Mercedes 240 blev pristjekket

1 brugte Mercedes 240 blev pristjekket

Fra Toyota, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Leder du efter en brugt Mercedes 240?

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er den tyske Mercedes 240 et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 2 brugte Mercedes 240 til salg i Danmark, indsamlet fra forskellige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et samlet overblik over alle brugte Mercedes 240 til salg i landet.

Hvor meget koster en brugt Mercedes 240?

Brugtbilsprisen for en Mercedes 240 kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: årgang, modellens brændstofforbrug, hvor langt bilen har kørt og bilens udstyrsvariant.

En brugt Mercedes 240 koster mellem DKK 149.900 for den billigste variant og DKK 159.900 for den dyreste model.

En populær karrosseritype for Mercedes 240 er sedan

Mercedes 240 findes i en række forskellige biltyper, hvoraf sedan er den mest populære. Takket være deres design med fire døre, har sedaner længere været et populært valg for børnefamilier. Det er dog ved at ændre sig, da folk er begyndt at foretrække modeller med mere plads til bagage, såsom stationcars.

Et populært alternativ til den tyske Mercedes 240 er Opel Astra

Selv om Mercedes 240 er en virkelig populær bil, har den nogle konkurrenter, og især følgende biler er gode alternativer til en brugt Mercedes 240.

Alternative biler til Mercedes 240

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Mercedes 240, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Audi A6 er også en topsælgende bil inden for segmentet, og du finder 144 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og Mercedes E220 er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 98 biler til salg et godt alternativ til Mercedes 240.

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.