Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Hyundai Getz blev pristjekket

3 brugte Hyundai Getz blev pristjekket

Fra carplace.dk, carnext.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Hyundai Getz oversigt og historie

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? Der er pt. 4 brugte Hyundai Getz til salg på AutoUncle, indsamlet fra online markedspladser og forskellige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre et komplet overblik over alle brugte Hyundai Getz til salg i landet.

Hvad koster en brugt Hyundai Getz?

Der er fire primære forhold, der har indflydelse på prisen for en brugt Hyundai Getz: bilens årgang, bilens brændstoføkonomi, hvor mange kilometer den har kørt samt bilens udstyrsvariant.

Prisen for en brugt Hyundai Getz ligger fra DKK 7.000 for den billigste model til DKK 24.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Hyundai Getz byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Hyundai Getz kører cirka 17 km på literen. Til sammenligning kører en typisk lille bil omkring 16,02 kilometer på literen.

For at vælge den rigtige brændstoftype er det vigtigt, at du stiller dig selv følgende spørgsmål: Bruger du primært din bil til at pendle, eller tager du ofte på længere ture? Hvor mange kilometer kører du om ugen i gennemsnit? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Den bedstsælgende farve er sort

Kunderne foretrækker Hyundai Getz i sort, og der er 1 Hyundai Getz i farven sort til salg på AutoUncle pt.

Sort er den mest populære farve, men der er også nogle ulemper ved at have en sort bil. For eksempel er skrammer og buler mere synlige på sorte end på lysere biler, og sorte biler har det derudover med at blive meget varme om sommeren.

Den seneste generation af Hyundai Getz fås i 2 forskellige farver, som er sort og grøn.

Hyundai Getz findes kun i biltypen hatchback

Hatchbacks er kompakte biler, der byder på fantastiske køreegenskaber samt god plads. Deres gode brændstoføkonomi samt det faktum, at de er nemme at parkere, gør, at hatchbacks er populære blandt byboer.

Populære alternativer til den sydkoreanske Hyundai Getz

Hyundai Getz har flere konkurrenter fra samme segment, og blandt de mest populære alternativer til Hyundai Getz finder du følgende biler.

Alternative biler til Hyundai Getz

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og det bedste alternativ til Hyundai Getz, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

Et andet godt bud på en lignende bil er en VW Polo med 313 biler til salg lige nu, og sidst, men ikke mindst, er Peugeot 208 den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 306 af denne bil til salg i Danmark.

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.