Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

41 brugte Opel Grandland X blev pristjekket

41 brugte Opel Grandland X blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, carplace.dk og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Opel Grandland X er en fantastisk lille bil

Overvejer du at købe en brugt lille bil? Så er en Opel Grandland X et populært valg. På AutoUncle kan du finde 84 brugte Opel Grandland X til salg i Danmark, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på en fuld oversigt over alle brugte Opel Grandland X til salg i landet.

Hvad koster en brugt Opel Grandland X?

Brugtbilsprisen for en Opel Grandland X kan være meget forskellig og afhænger af fire primære faktorer: dens årgang, modellens brændstofforbrug, bilens kilometertal og udstyr.

Den billigste Opel Grandland X kan købes for DKK 209.900, hvorimod den dyreste model koster omkring DKK 369.900.

Udstyrsniveau til Opel Grandland X

Den seneste generation af Opel Grandland X, kendt som GRANDLAND X, blev lanceret i 2018. Udstyrsvarianten hedder Opel Grandland X Ultimate, og har en gennemsnitspris på DKK 346.950 Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis du for det meste tager korte ture eller kører i byen, bør du prioritere biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, anbefaler vi, at du vælger diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Brændstoftyper

AutoUncles udbud af Opel Grandland X sorteret efter brændstoftype:

Opel Grandland X findes kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Toyota Yaris er et populært alternativ til den tyske Opel Grandland X

Opel Grandland X er en relativt populær bil inden for sit segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Opel Grandland X.

Mest populære alternativer til Opel Grandland X

  • Toyota Yaris
  • VW Polo
  • Peugeot 208
  • Toyota Yaris Hybrid

Den bedst sælgende lille bil, og det bedste alternativ til Opel Grandland X, er Toyota Yaris. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 164.900, og lige nu kan du finde 315 til salg på AutoUncle.

VW Polo er også blandt de mest populære biler inden for segmentet, og du finder 313 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og det tredje bedste alternativ er Peugeot 208 med 306 biler til salg.

Alle områder for Opel Grandland X

Alle brændstoftyper for Opel Grandland X

Alle årgange for Opel Grandland X

Alle geartyper for Opel Grandland X

Alle biltyper for Opel Grandland X

Alle udstyrsvariant for Opel Grandland X

Bilen er solgt!

Vi har sendt dig videre til en liste over lignende biler, som vi har fundet, og som vi tror, du vil være interesseret i.