Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

64 brugte Audi Q2 blev pristjekket

64 brugte Audi Q2 blev pristjekket

Fra bilhandel.dk, autotorvet.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Audi Q2 oversigt og historie

Leder du efter det bedste tilbud på en brugt bil? Der er pt. 21 brugte Audi Q2 til salg på AutoUncle, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket betyder, at du får næsten et samlet overblik over alle brugte Audi Q2 til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Audi Q2

En brugt Audi Q2 koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: modellens årgang, bilens brændstoføkonomi, bilens kilometertal sammen med bilens udstyrsvariant.

Den billigste Audi Q2 kan fås til DKK 219.900, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 299.900.

Brændstofeffektiviteten er 33% bedre end gennemsnittet for lignende biler

En typisk SUV i Danmark kører omkring 14,777 km på literen, men den seneste generation af Audi Q2 klarer sig bedre end gennemsnittet, og kører hele 22 km på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Er der tale om korte ture, bør du overveje benzindrevne biler.

Men hvis du som regel kører ret mange kilometer om ugen, så anbefaler vi diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Audi Q2 findes kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Konkurrerende biler til den tyske Audi Q2

Audi Q2 har forskellige konkurrerende biler fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til den elektriske Audi Q2.

De største konkurrenter til Audi Q2

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og topkonkurrent til Audi Q2, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Det næste alternativ er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg pt., og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Audi Q2.

Alle områder for Audi Q2

Alle brændstoftyper for Audi Q2

Alle årgange for Audi Q2

Alle geartyper for Audi Q2

Alle biltyper for Audi Q2

Alle udstyrsvariant for Audi Q2