Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

109 brugte Audi Q3 blev pristjekket

109 brugte Audi Q3 blev pristjekket

Fra Nettobiler, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Audi Q3

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den tyske Audi Q3 et fremragende bud. På AutoUncle kan du finde 35 brugte Audi Q3 til salg i Danmark, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket giver dig mere eller mindre et fuldt overblik over alle brugte Audi Q3 til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Audi Q3?

Prisen for en brugt Audi Q3 er afhængig af fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstofforbrug, bilens kilometertal samt udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Audi Q3 kan fås for DKK 149.900, mens den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 559.900.

Audi Q3 byder på enestående brændstofeffektivitet

En normal SUV i Danmark kører omkring 14,777 km på literen, men den seneste generation af Audi Q3 overgår gennemsnittet, og kører 19 km på én liter benzin i gennemsnit.

Dine nuværende kørselsvaner er afgørende, når du skal vælge mellem forskellige brændstoftyper. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok benzindrevne biler.

Har du derimod tendens til at køre længere ture, så anbefaler vi diesel. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Audi Q3 eksisterer kun som suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Sort er den foretrukne farve

Du kan få den nyeste generation af Audi Q3 i hele 4 forskellige nuancer, og de er sort, grå, hvid og blå.

Kunderne foretrækker Audi Q3 i sort, og der er 9 biler til salg i denne farve på AutoUncle lige nu.

Den sorte farve er populær af god grund. Den er både flot, klassisk og elegant. Dog har farven også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på en sort bil end det er på en lysere farve. En anden ulempe er at sorte biler har det med at blive varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 6 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 6 biler til salg.

Et populært alternativ til den tyske Audi Q3 er Toyota C-HR

Der findes nogle lignende biler til Audi Q3, og blandt de mest populære alternativer til Audi Q3 finder du følgende biler.

Foretrukne alternativer til Audi Q3

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Audi Q3, er Toyota C-HR. Der er 433 af denne bil til salg i Danmark lige nu, og den gennemsnitlige salgspris er DKK 299.900.

Det næste alternativ er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg i øjeblikket, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Audi Q3

Alle brændstoftyper for Audi Q3

Alle årgange for Audi Q3

Alle geartyper for Audi Q3

Alle biltyper for Audi Q3

Alle udstyrsvariant for Audi Q3