Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

7 brugte Audi S6 blev pristjekket

7 brugte Audi S6 blev pristjekket

Fra Toyota, carplace.dk og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Køb en brugt Audi S6

Overvejer du at købe en brugt executive bil? Så er en Audi S6 et populært bud. AutoUncle har fundet 3 brugte Audi S6, der er til salg i Danmark lige nu, som alle er fundet på en online markedsplads eller en forhandlers hjemmeside, hvilket giver dig tæt på et fuldt overblik over alle brugte Audi S6 til salg i Danmark.

Hvad koster en brugt Audi S6?

Prisen for den tyske bil som brugt afhænger af fire primære faktorer: årgangen, modellens brændstoføkonomi, kilometerantal sammen med bilens udstyrsniveau.

Prisen for en brugt Audi S6 ligger fra DKK 119.900 for den billigste model til DKK 409.800 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Audi S6 byder på enestående brændstofeffektivitet

En almindelig executive bil i Danmark kører 8,625 kilometer på literen, men den seneste generation af Audi S6 overgår gennemsnittet, og kører 10 km på én liter benzin i gennemsnit.

En af de mest populære Audi S6 biltyper er stationcar

Audi S6 findes i forskellige udgaver, hvoraf den mest populære er stationcar. Stationcars er populære på det danske marked. De kombinerer fantastiske køreegenskaber med masser af plads. Aktive familier foretrækker som regel stationcars, SUV'er og MPV'er.

Et populært alternativ til den tyske Audi S6 er Opel Astra

Der er flere forskellige lignende biler til Audi S6, og blandt de mest populære alternativer til Audi S6 finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Audi S6

  • Opel Astra
  • Audi A6
  • Mercedes E220
  • Mercedes E300

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og et populært alternativ til Audi S6, er Opel Astra. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 169.780, og lige nu kan du finde 174 af denne bil til salg på AutoUncle.

Den anden mest populære bil er Audi A6 med 144 biler til salg, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Mercedes E220. Hos AutoUncle finder du lige nu 98 af denne bil til salg.

Alle områder for Audi S6

Alle brændstoftyper for Audi S6

Alle årgange for Audi S6

Alle geartyper for Audi S6

Alle biltyper for Audi S6