Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

33 brugte Citroën C3 Aircross blev pristjekket

33 brugte Citroën C3 Aircross blev pristjekket

Fra Toyota, Terminalen og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Citroën C3 Aircross oversigt og historie

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den franske Citroën C3 Aircross et glimrende valg. På AutoUncle kan du finde 24 brugte Citroën C3 Aircross til salg i Danmark, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får mere eller mindre en komplet oversigt over alle brugte Citroën C3 Aircross til salg i landet.

Hvad koster en brugt Citroën C3 Aircross?

Der er fire primære faktorer, der har indflydelse på prisen for en brugt Citroën C3 Aircross: årgang, brændstoføkonomi, kilometertal for ikke at nævne hvor meget udstyr bilen har.

Prisen for en brugt Citroën C3 Aircross ligger fra DKK 134.900 for den billigste model til DKK 300.990 for den nyeste og mest veludstyrede model.

Citroën C3 Aircross eksisterer kun som suv

SUV betyder Sport Utility Vehicle. Dette er en af de mest populære biltyper på markedet. SUV'er er alsidige, og har en højere sædehøjde end traditionelle biler, hvilket der er mange, der foretrækker.

Citroën C3 Aircross er mere miljøvenlig end lignende biler

En gennemsnitlig SUV i Danmark kører 14,777 km på literen, men den seneste generation af Citroën C3 Aircross slår gennemsnittet, og kører hele 20 km på literen.

Der er visse spørgsmål, du bør stille dig selv, når du skal til at vælge en brændstoftype. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis du for det meste bruger din bil til korte ture eller i byen, bør du overveje benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, så er diesel nok bedst i forhold til dine behov. Husk at der i flere lande er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i udvalgte byer.

Sort er den farve, der sælger bedst

Du kan få den seneste generation af Citroën C3 Aircross i hele 7 forskellige nuancer, som er sort, grå, hvid, beige, rød, orange og sølv.

Sort er den foretrukne farve for en Citroën C3 Aircross, og lige nu findes der 7 Citroën C3 Aircross i farven sort til salg på AutoUncle.

Sort er en klassisk og elegant farve, men den også visse ulemper. Det er for eksempel nemmere at se skrammer og buler på sorte biler end det er på lysere farver. Derudover har sorte biler det med at blive varme om sommeren.

Grå er den anden mest populære farve med 7 biler til salg, og hvid er den tredje mest populære med 4 biler til salg.

Alternative biler til den franske Citroën C3 Aircross

Selv om Citroën C3 Aircross er en virkelig populær bil, har den nogle konkurrenter, og blandt de mest populære alternativer til Citroën C3 Aircross finder du følgende biler.

Mest populære alternativer til Citroën C3 Aircross

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende SUV, og det bedste alternativ til Citroën C3 Aircross, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den næstmest solgte bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og sidst, men ikke mindst, er Renault Captur den tredje mest populære bil inden for segmentet og dermed også et godt alternativ. Der er pt. 277 af denne bil til salg i Danmark.

Alle områder for Citroën C3 Aircross

Alle brændstoftyper for Citroën C3 Aircross

Alle årgange for Citroën C3 Aircross

Alle geartyper for Citroën C3 Aircross

Alle biltyper for Citroën C3 Aircross

Alle udstyrsvariant for Citroën C3 Aircross