Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

3 brugte Jaguar E-Pace blev pristjekket

3 brugte Jaguar E-Pace blev pristjekket

Fra Guloggratis, AndersenBiler og 344 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Jaguar E-Pace

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den engelske Jaguar E-Pace et fremragende valg. Der er pt. 4 brugte Jaguar E-Pace til salg på AutoUncle, indsamlet fra adskillelige forhandleres hjemmesider og online markedspladser, hvilket betyder, at du får tæt på et samlet overblik over alle brugte Jaguar E-Pace til salg i landet.

Hvad koster en brugt Jaguar E-Pace?

En brugt Jaguar E-Pace koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: hvilket årstal modellen er fra, brændstoføkonomi, hvor langt bilen har kørt og bilens udstyrsniveau.

Den ældste og billigste Jaguar E-Pace koster DKK 322.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 689.900.

Jaguar E-Pace byder på enestående brændstofeffektivitet

Den seneste generation af Jaguar E-Pace kører cirka 18 km på literen. Til sammenligning kører en standard SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Inden du vælger en brændstoftype, anbefaler vi, at du tager dig god tid til at overveje dine nuværende kørselsvaner. Bruger du for det meste din bil til at pendle, og er afstanden under 55 km hver vej? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok hybride, eller benzindrevne biler.

Hvis du modsat har det med at køre manger kilometer om ugen, råder vi dig til at vælge diesel. Bemærk at det i nogle lande er forbudt at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Jaguar E-Pace eksisterer kun i biltypen suv

Sport Utility Vehicles, også kendt som SUV'er, er blandt de mest populære biler på markedet, takket være deres alsidige stil og høje sædehøjde.

Et populært alternativ til den engelske Jaguar E-Pace er Toyota C-HR

På trods af, at den engelske Jaguar E-Pace er blandt de mest populære biler i sit segment, er der andrekonkurrerende biler, og blandt de mest populære alternativer til Jaguar E-Pace finder du nedenstående biler.

De største konkurrenter til Jaguar E-Pace

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Jaguar E-Pace, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Det næste alternativ er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg, og Renault Captur er den tredje mest populære bil inden for segmentet, og er med 277 biler til salg et godt alternativ til Jaguar E-Pace.

Alle biltyper for Jaguar E-Pace