Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

1 brugte Jeep Cherokee blev pristjekket

1 brugte Jeep Cherokee blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Få en brugt Jeep Cherokee

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den amerikanske Jeep Cherokee et fremragende bud. Du finder 2 brugte Jeep Cherokee til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra online markedspladser og diverse forhandleres hjemmesider, hvilket giver dig mere eller mindre en samlet oversigt over alle brugte Jeep Cherokee til salg i Danmark.

Hvad skal jeg betale for en brugt Jeep Cherokee?

En brugt Jeep Cherokee koster forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: årgangen, bilens brændstoføkonomi, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med bilens udstyrsvariant.

Den ældste og billigste Jeep Cherokee kan købes for DKK 25.000, hvorimod den nyeste og mest veludstyrede model koster omkring DKK 29.900.

Brændstofeffektiviteteten for Jeep Cherokee er lavere end gennemsnittet

Jeep Cherokee diesel kører 9 km på literen. Til sammenligning kører en normal SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Jeep Cherokee fås kun som suv

SUV er en forkortelse af Sport Utility Vehicle, og dette er uden tvivl en af de mest populære slags biler på markedet. De er alsidige, og så har de en højere sædehøjde end en standard bil, hvilket folk er vilde med.

Topkonkurrenter til den amerikanske Jeep Cherokee

Jeep Cherokee har nogle konkurrenter fra samme segment, og især nedenstående biler er gode alternativer til en brugt Jeep Cherokee.

Anbefalede alternativer til Jeep Cherokee

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og det bedste alternativ til Jeep Cherokee, er Toyota C-HR. Lige nu er der 433 Toyota C-HR til salg i Danmark med en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900.

Et andet godt bud på en lignende bil er en Nissan Qashqai med 327 biler til salg i øjeblikket, og det tredje bedste alternativ er Renault Captur med 277 biler til salg.