Årgang
kr.
Km
Brændstof
Geartyper

7 brugte Jeep Renegade blev pristjekket

7 brugte Jeep Renegade blev pristjekket

Fra autotorvet.dk, Guloggratis og 349 hjemmesider

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Udvalgte tilbud

autouncle-certified

Pristjekket af AutoUncle

Super pris

God pris

Fair pris

Lidt for dyr

Dyr

Brugt Jeep Renegade

Overvejer du at købe en brugt SUV? Så er den amerikanske Jeep Renegade et populært valg. Du finder 13 brugte Jeep Renegade til salg i Danmark på AutoUncle lige nu, indsamlet fra online markedspladser og adskillelige forhandleres hjemmesider, hvilket betyder, at du får næsten en komplet oversigt over alle brugte Jeep Renegade til salg i Danmark.

Prisen på en brugt Jeep Renegade

En brugt Jeep Renegade kan koste forskelligt, og prisen afhænger primært af fire faktorer: bilens årgang, brændstofforbruget, hvor langt bilen allerede har kørt sammen med bilens udstyrsniveau.

Den billigste Jeep Renegade kan fås til DKK 159.995, mens prisen for den dyreste model ligger på DKK 319.900.

Jeep Renegade har bedre brændstofeffektivitet end lignende biler

Jeep Renegade diesel kører cirka 23 km på literen. Til sammenligning kører en gennemsnitlig SUV omkring 14,777 kilometer på literen.

Når du overvejer forskellige brændstoftyper, er det vigtigt, at du tager dine kørselsvaner i betragtning. Hvor mange kilometer kører du på en gennemsnitlig uge? Kører du mange korte ture, eller kører du ofte langt? Hvis din bil primært bliver brugt til korte ture eller i byen, er den bedste løsning for dig nok hybride, biler.

Kører du typisk længere distancer, anbefaler vi, at du vælger diesel. Det er værd at notere, at der er forbud mod at køre dieseldrevne biler med høje emissioner i visse byer.

Jeep Renegade findes kun som suv

SUV står for Sport Utility Vehicle. Ud af alle de biltyper, der pt. findes på markedet, er SUV'en en af de mest populære, og med dens alsidige stil og høje sædehøjde, er det ikke svært at se hvorfor.

Toyota C-HR er et populært alternativ til den amerikanske Jeep Renegade

Der findes nogle lignende biler til Jeep Renegade, og blandt de mest populære alternativer til Jeep Renegade finder du nedenstående biler.

Alternative biler til Jeep Renegade

  • Toyota C-HR
  • Nissan Qashqai
  • Renault Captur
  • Peugeot 3008

Den bedst sælgende bil inden for samme segment, og topkonkurrent til Jeep Renegade, er Toyota C-HR. Den har en gennemsnitlig salgspris på DKK 299.900, og lige nu kan du finde 433 til salg på AutoUncle.

Nissan Qashqai er den anden mest populære bil inden for segmentet, og du finder 327 af denne bil til salg her hos AutoUncle, og den tredje mest populære bil inden for segmentet er en Renault Captur. Hos AutoUncle finder du lige nu 277 af denne bil til salg.

Alle områder for Jeep Renegade

Alle brændstoftyper for Jeep Renegade

Alle geartyper for Jeep Renegade

Alle biltyper for Jeep Renegade

Alle udstyrsvariant for Jeep Renegade